Γελάσαμε μέχρι δακρύων. Η θεατρική ομάδα αστέγων «Walkabout» της Equal Society κέρδισε το κοινό και καταχειροκροτήθηκε παρουσιάζοντας την κωμωδία «Τα ραδίκια ανάποδα» σε κείμενα του Γ. Γαλίτη, στο θέατρο «Σταθμός».

Η Ορθοδοξία, ο Σπύρος,  ο Χρήστος, η Μαρκέλα, η Θεοδώρα και ο Γιώργος, μέλη της θεατρικής ομάδας,  εναλλάσσονταν στη σκηνή υποδυόμενοι τους ρόλους των απαρηγόρητων φίλων και στενών συγγενών ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή. Χάρισαν αστείρευτο γέλιο στους θεατές, που γέμισαν το θέατρο, φέρνοντας ως εισιτήριο μια σακούλα τρόφιμα.

Με μεγάλη προετοιμασία και με τη καθοδήγηση του σκηνοθέτη μέλους της Equal Society Παν. Δορλή τα μέλη της θεατρικής ομάδας “Walkabout”  ξεπέρασαν τα δικά τους σοβαρά κοινωνικά προβλήματα και δίδαξαν το ακροατήριο ότι οι δυσκολίες μπορούν να ξεπεραστούν.

Εκατοντάδες θεατές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Οργανισμού μας και γέμισαν στις 4 Μαρτίου το θέατρο «ΣΤΑΘΜΟΣ». Η θεατρική ομάδα αστέγων «Walkabout» παρουσίασε με τεράστια επιτυχία την παράσταση «Τα άπαντα του William Shakespeare» και κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού.

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικη πίτας των κοινωνικών μας δομών στη Λευκάδα πραγματοποιήσαμε την Παρασκευή 1η Μαρτίου, στις 19.00 μ.μ. στο Κοινωνικό Φαρμακείο.

Μουσικές νότες γέμισαν το χώρο, γευστικά γεύματα προσφέρθηκαν και κάπως έτσι, για ακόμη μια χρονιά, η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Δομής Ανθρώπων Γεύματα του Οργανισμού μας, σκόρπισε χαμόγελα στους επισκέπτες της.

Το Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων Δήμου Κέρκυρας της Equal Society, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, γιόρτασε τα Χριστούγεννα μαζί με τους επισκέπτες του, σαν μεγάλη οικογένεια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

  
  Screenshot 1