Μουσικές νότες γέμισαν το χώρο, γευστικά γεύματα προσφέρθηκαν και κάπως έτσι, για ακόμη μια χρονιά, η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Δομής Ανθρώπων Γεύματα του Οργανισμού μας, σκόρπισε χαμόγελα στους επισκέπτες της.

Το Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων Δήμου Κέρκυρας της Equal Society, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, γιόρτασε τα Χριστούγεννα μαζί με τους επισκέπτες του, σαν μεγάλη οικογένεια.

Η θεατρική ομάδα αστέγων «Walkabout» της Equal Society στις 28 Σεπτεμβρίου ταξίδεψε με επιτυχία για μια… «Πετρόσουπα» κερδίζοντας το χειροκρότημα από τους εκατοντάδες θεατές, που κατέκλυσαν το θέατρο «ΣΤΑΘΜΟΣ».

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Εθελοντισμού 2018 που παρουσιάζεται στο Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων τον Ιούλιο, η Θεατρική Ομάδα Αστέγων WALKABOUT δίνει το παρόν με το λαϊκό παραμύθι «Πετρόσουπα» του Τζον Μουθ.

Μια πρότυπη κινηματογραφική αίθουσα άνοιξε τις πόρτες της κάνοντας πρεμιέρα, τη Δευτέρα 18 Ιουνίου, στη Δομή Ανθρώπων Γεύματα της Equal Society (Αλικαρνασσού 49, Κολωνός), προσφέροντας σε άστεγους και άπορους συμπολίτες μας αυτά που για πολλούς από εμάς μοιάζουν δεδομένα. Τη χαρά μιας κινηματογραφικής προβολής, τη συντροφικότητα και τη ζεστασιά της παρέας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

  
  Screenshot 1