Το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας και τα ιδιωτικά φαρμακεία του νησιού, στέκονται στο πλευρό του Κοινωνικού Φαρμακείου του Οργανισμού μας.

Πραγματοποιούμε από κοινού συλλογή φαρμάκων για τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας που δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες τους σε φάρμακα.

Φάρμακα που δεν χρειάζεστε μην τα πετάτε στα σκουπίδια, κάποιος τα έχει ανάγκη. Συσκευασίες ήδη ανοιχτές είναι επίσης ευπρόσδεκτες.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο της Equal Society παρέχει δωρεάν φάρμακα, υγειονομικό υλικό και παραφαρμακευτικά προϊόντα, τα οποία εξασφαλίζει μέσω συγκεκριμένων συνεργασιών με φαρμακοβιομηχανίες και τοπικούς φαρμακευτικούς συλλόγους, καθώς και από τη συμμετοχή και κινητοποίηση συλλογικών φορέων, επιχειρήσεων και πολιτών.

Η συλλογή φαρμάκων πραγματοποιείται σε όλα τα φαρμακεία της πόλης και στο γραφείο της κοινωνικής λειτουργού στο υπόγειο του Γενικού Nοσοκομείου Λευκάδας.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή σας.

Διεύθυνση Κοινωνικού Φαρμακείου : Θ. Στράτου 1 (Έναντι ΟΤΕ). Τηλέφωνο:2645022788

fasa_ionio.png