Το «Παράθυρο στην Απασχόληση» είναι μια πρωτοβουλία της Equal Society με σκοπό να ενισχύσει 200 άτομα της Λευκάδας και της Κέρκυρας για να βρουν πιο εύκολα εργασία στο χώρο του τουρισμού, της εστίασης, της τεχνολογίας, των τροφίμων και των ποτών.

Άνεργοι οικογενειάρχες, νέοι και νέες, φοιτητές ή και άτομα που δεν έχουν ιδιαίτερες εκπαιδευτικές γνώσεις, μπορούν με αίτηση τους να ενταχθούν στην πρωτοβουλία και να ενδυναμώσουν τη θέση τους στην τοπική αγορά εργασίας. Το «Παράθυρο στην Απασχόληση» θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα (30) ημερών και περιλαμβάνει τρία στάδια:

Στο πρώτο στάδιο ο κάθε υποψήφιος, με τον εργασιακό σύμβουλο, θα συμμετάσχει σε εργαστήρια εργασιακής συμβουλευτικής (π.χ. σύνταξη βιογραφικού, συμβουλές για μια επιτυχημένη συνέντευξη, κλπ).

Στο δεύτερο στάδιο θα επιλέξει από κοινού με τον εργασιακό σύμβουλο, ένα εκπαιδευτικό αντικείμενο, πιστοποιημένο από το ΕΣΥΔ και τον ΕΟΠΠΕΠ, που ταιριάζει στο εργασιακό προφίλ του υποψηφίου και θα εκπαιδευτεί μέσω τηλεκατάρτισης, Όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος εκπαίδευσης σε αυτό, θα αποκτήσει βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος.

Στο τρίτο στάδιο σε συνεργασία με τον εργασιακό σύμβουλο θα διασυνδεθεί με τοπικές επιχειρήσεις, που αναζητούν προσωπικό, για να εργαστεί.

Η πρωτοβουλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Computer Academy Ltd. Η COMPUTER ACADEMY μέσω των ariston testsπροσφέρει ένα δυναμικό πακέτο στους ενήλικες επωφελούμενους του προγράμματος που επιθυμούν να βελτιώσουν την προσωπικότητά τους, να ανακαλύψουν επιπλέον δυνατότητες που ενδεχομένως έχουν, αλλά δεν το γνωρίζουν, καθώς και να διαπιστώσουν τον βαθμό συμβατότητας με τους οικείους τους (σύντροφοι, φίλοι, παιδία, κ.λπ.). Επίσης, αναμένεται να βοηθήσει εκείνους που αναζητούν εναλλακτικά εργασιακά περιβάλλοντα, καθώς και τους εργαζόμενους που ενδιαφέρονται να επαναπροσανατολίσουν την καριέρα τους και την επαγγελματική τους δραστηριότητα γενικότερα.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση, πατώντας ΕΔΩ , είτε να επισκεφθούν το γραφεία του Οργανισμού σε Λευκάδα και Κέρκυρα :

Λευκάδα: Γουλιέλμου Δαίρπφελδ και Δημ. Βερροιώτη (είσοδος από Βούλη Βρεττού), τηλ: 26450 22578

Κέρκυρα: Σολωμού 11, Σπηλιά (Πρώην ΚΕΠ), τηλ: 26610 81855

Ακολουθεί λίστα με ορισμένα από τα προς επιλογή εκπαιδευτικά προγράμματα:

Υπάλληλος τηλεφωνικού κέντρου/ κρατήσεων

Υπάλληλος τηλεφωνικού κέντρου ξενοδοχείων

Υπάλληλος Επισιτιστικού τομέα,

E- commerce & Hospitality Sales & Marketing

Υπάλληλος υποδοχής / εξυπηρέτησης πελατών ξενοδοχείου

Οροφοκόμος

Τουριστικός αντιπρόσωπος

Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Δικτύων

Τεχνικός Εφαρμογών Λογισμικού

Ειδικός Σχεδιασμού Ιστοσελίδων & Εφαρμογών

Προγραμματιστής Βάσεων Δεδομένων

Τεχνικός Ασφάλειας Συστημάτων Πληροφορικής

Υπεύθυνος Επιχειρήσεων Τροφίμων & Ποτών

Βασικές δεξιότητες χρήσης Η/Υ

Αγγλικά

Συμπληρώστε την αίτησή σας πατώντας ΕΔΩ

 

 

                             Υποστηρικτής:

ariston jpeg

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

  
  Screenshot 1