Τα πλαστικά καπάκια που όλοι μας καθημερινά μεταχειριζόμαστε και σχεδόν μηχανικά, δίχως δεύτερη σκέψη, πετάμε στους κάδους απορριμμάτων μπορούν να αλλάξουν ζωές. Το γνώριζες;

Ο Οργανισμός μας σε συνεργασία με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, «Ένα Παιδί Μετράει τ’ Άστρα» στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «ΦροντίΖΟΥΜΕ γιατί νοιαζόμαστε», μετέτρεψε τα καπάκια σε αναπηρικό αμαξίδιο. Ένας άστεγος συμπολίτης μας με κινητικά προβλήματα βίωσε μια αλλαγή στην καθημερινότητά του και διαπίστωσε πως η κοινωνία δεν είναι βυθισμένη στον μικρόκοσμό της αλλά υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα νοιάζονται για ανθρώπους.

Εργαζόμενοι, εθελοντές και επισκέπτες; της δομής «Ανθρώπων Γεύματα» της Equal Society με συνέπεια, συγκέντρωσαν τους τελευταίους μήνες εκατοντάδες πλαστικά ανακυκλώσιμα καπάκια τα οποία και προσέφεραν ώστε να πραγματοποιηθεί η αγορά του αναπηρικού αμαξιδίου.

Η δράση «ΦροντίΖΟΥΜΕ γιατί νοιαζόμαστε» με διττό στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και τη βοήθεια των συμπολιτών μας με κινητικά προβλήματα, αποτελεί μια εξαιρετική πρωτοβουλία την οποία και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε.

Ευχαριστούμε θερμά την Κοιν.Σ.Επ «Ένα Παιδί Μετράει τ’ Άστρα» και την πρόεδρο αυτής κα.Μαρία Μαυρουδάκη για την αγαστή συνεργασία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

  
  Screenshot 1