Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Ημέρα Αλληλεγγύης» της Equal Society το περασμένο Σάββατο στη Λευκάδα με τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε συνεργασία με το κατάστημα «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ».

Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Οργανισμού και πρόσφεραν σημαντικές ποσότητες αγαθών, που θα διατεθούν στους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη.     

Η Equal Society, εδώ και 7 χρόνια στηρίζει εκατοντάδες φτωχά νοικοκυριά και μεμονωμένα άτομα που ζουν στο νησί.  Οι κοινωνικές παρεμβάσεις λειτουργίας του Κοινωνικού Φαρμακείου και της δομής σίτισης  «Ανθρώπων Γεύματα» προσφέρουν καθημερινά ουσιαστική ανακούφιση σε οικονομικά ευάλωτους συμπολίτες μας και τις οικογένειές τους.

Οι δύο κοινωνικές δομές λειτουργούν σε αγαστή συνεργασία με το Δήμο Λευκάδας και τον Οίκο Πρόνοιας της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδος & Ιθάκης (Γηροκομείο Λευκάδας).

Ευχαριστούμε θερμά το σούπερ μάρκετ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» και όλους όσους στήριξαν τη δράση με τη προσφορά τους .

Καλές Γιορτές με υγεία και ευημερία για όλους!

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες αναφορικά με τις πρωτοβουλίες της Equal Society μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: 2645022578 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.equalsociety.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

  
  Screenshot 1