Εκπαίδευση

Σπουδάζω με Υποτροφία

Η Equal Society, με το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» προσφέρει για 10η χρονιά σε συνεργασία με μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, υποτροφίες πλήρους φοίτησης σε νέους με κοινωνικές και οικονομικές ανάγκες.

Συγκεκριμένα για το ακαδημαϊκό έτος 2021 – 2022 το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» προσφέρει σημαντικές υποτροφίες υπηρετώντας τη βασική του επιδίωξη για «Ίσες ευκαιρίες πρόσβασης» στην Εκπαίδευση για όλους. Από την έναρξη του προγράμματος μέχρι και σήμερα, έχουν δοθεί 386 υποτροφίες, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 4,6 εκατ. ευρώ.

Η πρωτοβουλία υλοποιείται με πλήρη διαφάνεια και τήρηση των δημοσιοποιημένων κανόνων της.

Αναλυτικές πληροφορίες για τις υποτροφίες και τις διαδικασίες συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα spoudazomeypotrofia.gr.

e-gnosis

Το πρόγραμμα «e-gnosis» αποτελεί μια πανελλαδική δράση η οποία με συνέπεια από το 2012, ενισχύει την εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες και στις ξένες γλώσσες προσφέροντας τη δυνατότητα σε όσους διεκδικούν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα ν’ αποκτήσουν γνώσεις και να τις κατοχυρώσουν με αναγνωρισμένη πιστοποίηση.

Μέχρι σήμερα, χιλιάδες εκπαιδευόμενοι έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «e-gnosis» δίδοντας έτσι υπεραξία στο πρόγραμμά μας και αναδεικνύοντας την τάση της αγοράς προς κάθε υποψήφιο που διαχειρίζεται με ευχέρεια τις νέες πληροφορίες αλλά και την αγγλική γλώσσα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα τμήματα και τις πιστοποιήσεις μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα e-gnosis.gr.

1
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
1
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
1
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
1
ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Οι Υπότροφοί μας

Οι άνθρωποι δεν χρειάζονται πάντα συμβουλές. Ορισμένες φορές το μόνο που χρειάζονται είναι μια ευκαιρία να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Το 2020 οι ζωές των νέων που αλλάξαμε μέσα από το «Σπουδάζω με Υποτροφία» ξεπέρασαν τις 360 και συνεχίζουμε.

Μέσα σε αυτό το ταξίδι βραβευτήκαμε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε μια μοναδική στιγμή στην παλιά Βουλή. Μας εμπιστεύονται δεκάδες εκπαιδευτικά ιδρύματα, όμιλοι επικοινωνίας και εταιρίες υποστηρίζοντας την προσπάθειά μας.

Στο τέλος της διαδρομής όμως, ο Χρήστος, η Ειρήνη, η Ελευθερία, ο Νίκος, ο Περικλής, ο Ίαν και τόσοι ακόμα είναι η πραγματική κληρονομιά μας.
Ο παρών ιστότοπος κάνει χρήση cookies για την παροχή της καλύτερης δυνατής εμπειρίας περιήγησης