Υποτροφίες

Δωρεάν χορήγηση υποτροφιών για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές...

Ο Οργανισμός μας, στο πλαίσιο των δράσεων του για την προώθηση των ίσων ευκαιριών στην Εκπαίδευση, υλοποιεί  το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» όπου σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας προσφέρει Υποτροφίες πλήρους φοίτησης σε μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα Σπουδών. Το Πρόγραμμα αφορά στους οικονομικά και κοινωνικά αδύναμους και υλοποιείται με πλήρη διαφάνεια και τήρηση των δημοσιοποιημένων κανόνων της Equal Society.

Στόχος μας είναι, σε όσους περισσότερους μπορούμε, να κάνουμε τη γνώση να μην είναι ακριβή. Επιδιώκουμε ένα διαρκές «παρών» απέναντι σ΄ ένα εύκολο διαρκές «αντίο» γιατί δεν θέλουμε να δοκιμάζουμε στην «άγνοια».

Η ιδέα του «Σπουδάζω με Υποτροφία» γεννήθηκε το 2012. Μόλις έναν χρόνο από την έναρξη του προγράμματος ,το 2013, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βράβευσε το «Σπουδάζω με Υποτροφία» ως κορυφαία δράση κοινωνικής προσφοράς στην Ελλάδα και το 2015 πιάσαμε τον στόχο των 100 Υποτρόφων! Το 2019 ήταν για όλους όσους συμμετέχουν στην πρωτοβουλία μια πολύ σημαντική στιγμή καθώς δεχθήκαμε περισσότερες από 1300 αιτήσεις συμμετοχής!

Μέχρι και σήμερα με το Πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» έχουμε προσφέρει  εκατοντάδες Υποτροφίες στα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά Ιδρύματα  της χώρας και συνεχίζουμε!

Ο 9ος κύκλος του «Σπουδάζω με Υποτροφία» αναμένεται να ξεκινήσει τον Μάρτιο!

Μείνετε Συντονισμένοι!

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

  
  Screenshot 1