Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, ενώπιον στελεχών , συνεργατών, φίλων και εθελοντών πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου ο Οργανισμός μας γιορτάζοντας παράλληλα και τα 8 χρόνια ζωής του.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού, κ. Σπύρος Φρεμεντίτης ευχήθηκε το 2018 να είναι ένα δημιουργικό έτος, γεμάτο υγεία και δράσεις που τοποθετούν τον άνθρωπο και τις ανάγκες του στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Αλέκος Μιχαλάς , τον Σύμβουλο Εργασίας, Υγείας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Γερμανικής Πρεσβείας κ. Andreas Kehrbach και τον κ. Σάκη Κωστάρη, υπεύθυνο επικοινωνίας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Η βραδιά συνοδεύτηκε με δώρα για τους τυχερούς που κέρδισαν το φλουρί ενώ η έκλεισε με φαγητό, κρασί και πολλά χαμόγελα.

Ο Οργανισμός μας με ευσυνειδησία και διάθεση για κοινωνική προσφορά θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη. Για μια Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

  
  Screenshot 1