Η αντιπρόεδρος του Γερμανικού Κοινοβουλίου, Claudia Roth, επισκέφθηκε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, τα γραφεία του Οργανισμού μας και για δύο και πλέον ώρες συζήτησε με κορυφαίες Οργανώσεις για τα όλα τα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία των πολιτών. Η κα. Roth αφού απεύθυνε συγχαρητήρια για την ευαισθησία αλλά και για την ουσιαστική προσφορά των Οργανισμών προς τον ελληνικό ιστό σημείωσε πως η Ελλάδα σήμερα έχει ανάγκη από ουσιαστικές πρωτοβουλίες.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, η ειδική για ζητήματα που άπτονται της προσφυγικής κρίσης κα. Ευθαλία Παππά, ο εκδότης του περιοδικού δρόμου «Σχεδία», κ. Χρήστος Αλεφάντης και το στέλεχος της Equal Society, κ. Φώτης Σπυρόπουλος, σε μια ανοιχτή συζήτηση άπλωσαν όλη τη βεντάλια των κοινωνικών ζητημάτων. Από την προστασία των ανηλίκων μέχρι την ανάγκη για ουσιαστική αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης και από την δημιουργία ενός νέου πλαισίου για την αντιμετώπιση της αστεγίας μέχρι την υπεραξία της εκπαίδευσης για την καταπολέμηση των διακρίσεων.

Η συζήτηση με την κα.Roth ολοκληρώθηκε σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα με την προσφορά μάλιστα παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων προς ολόκληρο το γερμανικό επιτελείο.

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

  
  Screenshot 1