Παράταση υποβολής αιτήσεων έως και 20 Σεπτεμβρίου 2019!

Διεκδικήστε μία Υποτροφία στο διεθνούς κύρους ιταλικό Πανεπιστήμιο, e-CAMPUS UNIVERSITY μέσω του προγράμματος "Σπουδάζω με Υποτροφία" του Οργανισμού μας.

Το εκπαιδευτικό ίδρυμα με περισσότερους από 30000 φοιτητές συμμετέχει για πρώτη φορά μέσω του Αποκλειστικού Αντιπροσώπου του στην Ελλάδα και σε άλλες 5 χώρες του κόσμου, UNIOPEN, στο πρόγραμμα Σπουδάζω με Υποτροφία.

Για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος το e-CAMPUS UNIVERSITY προσφέρει:

  • Μια επιπλέον υποτροφία για το πρόγραμμα προπτυχιακών σπουδών στον τομέα της Ψυχολογίας
  • Υποτροφία μεταπτυχιακών σπουδών στα παρακάτω προγράμματα της επιλογής σας: MSc στην Ψυχολογία, MSc στην Ειδική Αγωγή, MSc στις Οικονομικές Επιστήμες, MSc στην Εκληματολογία. 

Προκειμένου να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για την Υποτροφία στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Ψυχολογία, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε την αίτηση του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία» πατώντας εδώ

Προκειμένου να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για την υποτροφία σε ένα από τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε την αίτηση του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία» πατώντας εδώ

Υποβολή αιτήσεων έως και τις 20 Σεπτεμβρίου  2019.

Για τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» που τελικώς δεν επιλεγούν έχει εξασφαλιστεί  επιδότηση διδάκτρων 15% στην αρχική τιμή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

  
  Screenshot 1