Κάθε δράση που συνδυαστικά έχει σαν γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και την ευαισθητοποίηση του κοινωνικού ιστού αποτελεί μια προσπάθεια ευεργετική για τη φύση και κατά συνέπεια για τους ίδιους τους ανθρώπους. Αυτή είναι μια επαγωγική διαδικασία που συχνά ξεχνάμε. Φύση σε αρμονία, άνθρωπος σε αρμονία. Η προστασία του περιβάλλοντος άλλωστε είναι κάτι παραπάνω από ζωτικής σημασίας θέμα για όλους μας Πρέπει πάντοτε να θυμόμαστε πως στην τελική δεν κληρονομούμε τη γη από τους προγόνους μας απλά τη δανειζόμαστε από τα παιδιά μας.

Ο Οργανισμός μας σε κάθε ευκαιρία συμμετέχει ενεργά σε πρωτοβουλίες προστασίας του περιβάλλοντος και κινητοποίησης των τοπικών πληθυσμών φωνάζοντας ένα ηχηρό παρόν σε καμπάνιες περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, αναλαμβάνοντας την καθαριότητα πλατειών και παραλιών και αφήνοντας το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα σε κάθε ευκαιρία.

Το περιβάλλον και η φύση είναι προτεραιότητα σε έναν κόσμο γεμάτο γκρι και κάθε προσπάθεια στήριξης του περιβάλλοντος είναι δεδομένο πως θα βρίσκει την Equal Society στο πλευρό της. Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει, σεβασμός στη ζωή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

  
  Screenshot 1