Ο Οργανισμός μας συμμετέχει ως o μοναδικός NGO partner στο The Tech Growth & Investments Challenge Forum που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Απριλίου στις 16:00 στο INNOVATHENS powered by Samsung, Πειραιώς 100 στο Γκάζι.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η CAPITALS circle Group διοργανώνει το Tech Dialogue Forum Series σε συνεργασία με τη Τεχνόπολη, Δήμος Αθηναίων (Technopolis City of Athens) και το INNOVATHENS powered by Samsung.

Το Φόρουμ έχει φέτος ως κύριο θέμα την πρόκληση της ανάπτυξης της ψηφιακής οικονομίας και τεχνολογίας στην Ελλάδα, του ψηφιακού μετασχηματισμού σε όλους τους κλάδους, της δημιουργίας φιλικότερου πλαισίου και κινήτρων για την προσέλκυση τεχνολογικών επενδύσεων, σύστασης νέων τεχνολογικών εταιρειών και Startups, συνεργασίες Corporates & Startups, θα παρουσιαστεί συγκριτική ανάλυση των οικοσυστημάτων Βερολίνου VS Λονδίνου VS Αθήνας, ενώ συμμετέχουν και γερμανικές εταιρείες από το οικοσύστημα του Βερολίνου. Θα μιλήσουν υψηλού επιπέδου ομιλητές από την πολιτική, θεσμικούς φορείς, επενδυτές/funds, Corporates, Startups κλπ. από Ελλάδα και Γερμανία.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

  
  Screenshot 1