+30 211 7051841

Ο Οργανισμός μας, στην έκθεση «Spoudase 2017» είχε μια ξεχωριστή πρωτιά. Ήταν ο μόνος μη κερδοσκοπικός φορέας που έδωσε το παρόν σε ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά event της χρονιάς.

Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Ιουνίου, η Equal Society μεταφέρθηκε στην καρδιά της πρωτεύουσας, στις εγκαταστάσεις της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων και υποδέχτηκε εκατοντάδες άτομα στα οποία και προσέφερε πληροφορίες επάνω σε δύο από τα κορυφαία εκπαιδευτικά προγράμματα της χώρας, το «Σπουδάζω με Υποτροφία» και το «E-Gnosis».

Το πρόγραμμα «Σπουδάζω με υποτροφία» σε συνεργασία με μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, προσφέρει απολύτως δωρεάν τη χορήγηση υποτροφιών για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές πλήρους φοίτησης. Το πρόγραμμα αφορά στους οικονομικά και κοινωνικά αδύναμους και υλοποιείται με πλήρη διαφάνεια και τήρηση των δημοσιοποιημένων κανόνων. Το βραβευμένο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πρόγραμμα ως κορυφαία δράση κοινωνικής προσφοράς στην Ελλάδα στα πέντε χρόνια υλοποίησης του έχει προσφέρει περισσότερες από 238 υποτροφίες οι οποίες σε συνολική αξία ξεπερνούν τα 3,7 εκατομμύρια ευρώ.

Και δίπλα από το Σπουδάζω με Υποτροφία, το πρόγραμμα «E-Gnosis». Δωρεάν εκπαίδευση στην αγγλική γλώσσα και τις βασικές δεξιότητες ηλεκτρονικών υπολογιστών για την απόκτηση αναγνωρισμένων πιστοποιητικών. Μέχρι σήμερα περισσότερα από 14.000 άτομα - μέλη ευπαθών κοινωνικών ομάδων (άνεργοι, φοιτητές, μέλη πολυμελών οικογενειών, πρόσφυγες και αναξιοπαθούντες) έχουν αποκτήσει εφόδια προκειμένου να αντικρίσουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία την διεκδίκηση της επαγγελματικής τους συνέχειας. Για έκτη συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα συνεχίζεται με την υποστήριξη της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης και της Vellum Global Educational Services.

Για την Equal Society, το δημοκρατικό όραμα «ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην εκπαίδευση για όλους», είναι αξιακός κανόνας. Στη γνώση δεν υπάρχουν υποκατάστατα. Είναι πίστη μας ότι η ευτυχία του ανθρώπου συνίσταται στη μόρφωση και στην παιδεία. Και με αυτήν την πίστη θα δίνουμε το παρόν σε κάθε πρωτοβουλία που ως άξονα έχει την ενίσχυση της εκπαίδευσης.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Newsletter