+30 211 7051841

Η βία σε κάθε της μορφή είναι κατακριτέα. Κάθε της πτυχή μας πληγώνει και αφήνει χαρακιές στις ανθρώπινες ψυχές. Ενδοοικογενειακή, σχολική, σεξουαλική, ψυχολογική, διαδικτυακή,

Ο Οργανισμός μας, στην έκθεση «Spoudase 2017» είχε μια ξεχωριστή πρωτιά. Ήταν ο μόνος μη κερδοσκοπικός φορέας που έδωσε το παρόν σε ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά event της χρονιάς.

Βράβευση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην αίθουσα της παλαιάς Βουλής. Το βραβείο απονέμεται κάθε δύο χρόνια σε εκείνους που επιτελούν αξιόλογο συλλογικό και ποιοτικό κοινωνικό έργο. Ο οργανισμός μας διακρίθηκε για το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία».

 

Το χώρο της δομής «Ανθρώπων γεύματα» επισκέφτηκε ο υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Γκι Φερχόφστατ συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Γεώργιο Καμινη. Τον κ. Φερχόφστατ υποδέχτηκαν και οι βασικοί εκφραστές του νέου πολιτικού συνασπισμού, «Γέφυρες», κ. Θάνος Τζήμερος και κ.Θεόδωρος Σκυλακάκης.


Τιμητική επίσκεψη του δημάρχου του Άμστερνταμ Eberhad E. Van der Laan, του Ολλανδού πρέσβη .Jan Versteeg και της αντιδημάρχου κοινωνικής πολιτικής του δήμου Αθηναίων Καλλιόπης Γιαννοπούλου στο χώρο και αξιοπρέπειας «Ανθρώπων γεύματα».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Newsletter